ללוח המגנטיקה צורפו מספרים שתוכלו לקשר למתכונים המצורפים בעמוד זה ,
במקום לכתוב את הרכבם המלא.
5. פטריות מרפא על הקרפ
שלך :
פטריות מיובשות מאיטקה/שיטאקה/ להשרות במים רותחים
(כדאי להשתמש במיי ההשרייה לבישול הקינואה/כוסמת/דוחן)ֿ
בצל גדול קצוץ דק
פטריות טריות קצוצות פורטובלו/שמפניון
להקפיץ הכל במחבת ניתן להשתמש כמילוי מלוח לקרפ
6. פטריות מרפא על הצלחת שלך:
אותם רכיבים ממתכון 5 הפעם להוסיף למחבת פחית של
קרם קוקוס ללא חומר משמר.
להשתמש בתערובת זו כרוטב לקינואה או
על פסטה מקמח חומוס/קטניות (קנוי)
או לחמם בתנור דלעת ערמונים חצויה לשתיים ב180 מעלות לחצי שעה
להוציא מהתנור למלא בפטריות בקוקוס ולהחזיר לתנור לעוד 10
דקות. מעדן.
7. ממולאים בריאים:
גריסי פנינה להשרות למשך הלילה ולמחרת להרתיח 20- 30 דקות ולסנן.
לערבב עם צרור פטרוזיליה, צרור כוסברה,
עדשים כתומות או בשר טחון
את גריסי הפנינה, אפשר להחליף לקטניות או דגנים מלאים
במקום קינואה/ כוסמת למלא פלפלים אדומים לבישול למשך שעה על אש קטנה
אפשרות נוספת למלא דלעת יפנית לסגור אותה עם מכסה קליפתה
ולאפות בתנור
ב180 מעלות מכוסה בנייר כסף , למשך שעה ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף ולחמם לעוד 20 דקות
כוס קמח עדשים כתומות טחונות/דוחן/כוסמת
ביצה (אבקת חלבון צמחי מעורבב עם מים)כף שמן קוקוס
מחממים את הטוסטר ושמים דף נייר אפייה
מקבבים את הקציצות מהתערובת ושמים באמצע הדף ומעליו שמים עוד דף,
סוגרים את הטוסטר ל כ5 דקות
על החתום: ד״ר ליאת אדרי